Få et tilbud

Få et tilbud!

I løbet af de sidste 4 år har vi her hos Ven-Po Fast Fence arbejdet for at udvikle et produkt, der kunne udfylde et hul i markedet. Et produkt der giver mulighed for at montere hegn præcis hvor og hvordan, det ønskes, uden at der skal bruges en masse forskelligt værktøj.

Det er vi nu lykkedes med, og vi er stolte af at kunne præsentere dig for både en række gennemarbejdede produkter og muligheden for at få et godt tilbud på vores praktiske løsninger.

Her på siden har du nemlig ikke blot mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med vores produkter via den inkluderede video, her finder du også alle de informationer, du skal bruge for at kontakte os.

PAT.8090

Praktisk design

Som videoen tydeligt viser, er alle vores produkter udviklet med fokus på multifunktionalitet og praktisk design, der gør det nemt for dig at montere og evt. tilpasse dem til nye situationer senere hen. Samtidig kan du også nemt kombinere denne hegntype med eksisterende trådhegn, fårehegn eller vildthegn, designet til at holde alt fra hjorte og ulve til heste og andre tamdyr ude eller inde.

Her hos Ven-Po Fast Fence hjælper vi dig desuden gerne med at finde den helt rigtige løsning.

Så beslutter du, at vores produkter er de rigtige for dig, kan du roligt benytte muligheden for at kontakte os og få et tilbud. Du skal blot ringe til os på telefon +45 97 46 49 55 eller sende en mail til venpo@venpo.dk, så finder vi sammen den helt rigtige produktkombination og pris i forhold til dine behov.

Samtidig har vi også mulighed for at arrangere en live demonstration af vores produkt, hvis du i tillæg til videopræsentationen her på siden ønsker at stå med produktet i hænderne før et evt. køb. På den måde kan du nemlig selv teste kvaliteten og funktionaliteten af vores produkter.

Kontakt